Livsmedelsinspektörer använder vår ATP-mätare SystemSURE Plus™
Livsmedelsinspektörer använder vår ATP-mätare för att:
-
Verifiera och granska så att egenkontrollen utförs korrekt
-
Kunskapsinhämtning och utbildning
-
Skapa en dialog om hygien och rengöring med tillsynsobjekten
-
Det är snabbt och enkelt
-
FOOD DIAGNOSTICS kan utbilda dig i metoden. Se våra kurser vi erbjuder.
ATP-mätaren ger svaret efter 15 sekunder!
Fördelen med att göra hygien- och rengöringskontroll med vår ATP mätare är att du får resultatet snabbt (15 sek) och tydligt (digital siffra i fönstret) istället för att behöva vänta flera dagar på besked från tryckplattor. ATP visar på produktrester som ej är synliga för ögat och ger risk för bakterietillväxt. Du får veta om det är helt rent. Om det är helt rent finns det ingen grogrund för bakterier.
Registrera dina inspektionsobjekt i instrumentet
och gör uppföljning direkt
Med SystemSURE™ PLUS kan du i förväg lägga in namngivna mätplatser i instrumentet och efter besöket snabbt printa ut mätresultaten som lättåskådlig statistik eller grafik. Det blir lättare dokumentera och följa upp.
Handhavandet är mycket enkelt. Vid behov ger vi även utbildning på plats (samla gärna några stycken). Telefonsupport ingår, samt årlig kalibreringen av instrumentet i 3 år.
Se vår film som visar hur ATP mätaren fungerar.
Kontakta oss så berättar vi mer!