round

Tillsammans har vi kul

Lång erfarenhet och hög kompetens i kombination med ett brinnande engagemang är det som gör oss framgångsrika. Dessutom ser vi oss gärna själva som ett "gött" göteborgsbaserat företag som månar mycket om både sina kunder och anställda.

För att trivas på jobbet har vi på FOOD DIAGNOSTICS något som vi kallar ett "kulindex". Grundfilosofin handlar i korthet om att positiva och professionella människor är de personer du allra helst vill vara tillsammans med.

Organisation

Jan-Erik

Jan-Erik Carlsson
VD
Tel: 031 - 335 13 61

Dan

Dan Jeppsson
Order & Logistikansvarig
Tel: 031- 335 13 62

Hanna

Hanna Tidblom
Produktchef mikrobiologi
(mammaledig under 2013)
Tel: 031 - 335 13 67

Frank

Frank Axelsson
Produktchef hygien & marknadsansvarig
Tel: 031 - 335 13 67

stefan

Stefan Lerneby
Key Account Manager Hygien
Tel: 031 - 335 13 68

Vi skriver inte ut e-postadresser för att skydda oss mot spam, spam och spam. Anställdas e-postadresser skapas enligt formeln:
spam@food-diagnostics.se Endast förnamn utan bindestreck (t.ex. janerik) används.

T.ex. kalle@food-diagnostics.se.

" Så länge man har kul tillsammans är ingen tid bortkastad."

 

Jan-Erik Karlsson, VD FOOD DIAGNOSTICS AB