Aminosyror
En aminosyra är en kemisk förening med central biologisk betydelse som innehåller både en amingrupp och enkarboxylgrupp. Inom biokemin syftar ordet oftast på de tjugo aminosyror som proteiner vanligtvis är uppbyggda av.
VitaFast®
FOOD DIAGNOSTICS erbjuder flera snabba och enkla VitaFast® testmetoder för analys av aminosyror baserade på mikrobiologisk teknik i praktiskt mikrotiterplattformat.
VitaFast® D-/L-Methionin
-
kvantifiering av tillsatt, fritt DL-methionin och proteinbundet, naturligt L-methionin i djurfoder
VitaFast® L-Cystin
-
kvantifiering av tillsatt L-cystin eller L-cysteine i djurfoder,
-
kvantifiering av totalt (tillsatt och naturligt) L-cystin eller L-cysteine i djurfoder.
VitaFast®L-Lysin
-
kvantifiering av fritt och bundet L-lysin i djurfoder
Kontakta oss för mer information.
Kvantifiering av aminosyror med VitaFast®.
FÖRDELAR
+ mikrotiterplattformat
+ validerade
+ lätta att använda
+ mikrotiterplattformat
+ validerade
+ lätta att använda