Ny medarbetare med högt kulindex
FranK Axelsson är vår nya medarbetare
inom hygienområdet. Han är ansvarig för
alla produkter och dessutom säljansvarig
för de östra delarna av Sverige.
FOOD DIAGNOSTICS har fått en ny medarbetare sedan 2012-02-01.
Frank Axelsson kommer närmast från läkemedelsindustrin där han haft kvalitetsteknik och produktsäkerhet som specialitet sedan tio år. Han har även flera års erfarenhet som produktchef inom klinisk diagnostik och livsmedelsdiagnostik. De tester han är specialist på är processprodukter. Dessa är enkla testmetoder som kan utföras direkt på plats eller i produktionen under fältmässiga förhållanden t.ex.:
-
SystemSURE Plus - ATP-mätare
-
bioavid - allergenkit m.m
Frank har tagit över Mimoza Zhubis arbetsuppgifter inom området hygienprodukter då hon valt att sluta och börjar på Campbells Soup.
- Mimoza har gjort ett fantastiskt arbete som Frank nu får glädjen av att utveckla vidare, säger Jan-Erik, VD på FOOD DIAGNOSTICS. Frank är en person med högt kulindex och gedigna kunskaper.
– Det är svårt att hitta rutinerade medarbetare som fortfarande har färgen kvar på hjässan. Det känns därför jättekul att han är med i gänget.
Fakta om Frank
-
Född 1966 i Göteborg
-
Gift och har tre barn
-
Bor i Knivsta söder om Uppsala
-
Kemiteknik, M.Sc.
-
Gillar historia, engelsk humor och sushi.