round

Är rent tillräckligt rent?

Hygien- och allergenseminarium
29-30 mars på SIK Göteborg

Max 20 deltagare.
›› Anmälningsformulär
(Fullsatt 2012-03-21 och anmälan är stängd. Ett extra seminarium på samma tema planeras dock under hösten i Stockholm för er som missat detta tillfälle!)
›› Här hittar du programmet pdf

rent?

Aldrig tidigare har diskussionerna gått så höga om riskerna med dålig rengöring och allergener. Varje dag så får vi frågor om allergener och farorna med dessa. Därför anordnar vi nu ett unikt utbildningstillfälle i Göteborg.
Föreläsarna är några av de bästa inom området hygien och allergener. De är handplockade från olika branscher för att passa de flesta verksamheter.

Seminariet riktar sig till:

  • Hygien- och kvalitetschefer

  • Livsmedelsinspektörer

  • Kökschefer

  • Konsulter och alla andra som arbetar med allergen- och hygienfrågor

Vi kommer att diskutera erfarenheter, metoder och utrustningar för att lösa problematiken men vi kommer också att ha kul. Kvällen tillbingar vi på Rondo och ser Thomas Ledin Showtime och intager en delikat tvårätters meny.

Priset är endast 2 950 SEK och inkluderar lunch, kaffe och naturligtvis torsdagskvällens aktivitet.

›› Här bokar du rekommenderat hotell (Örgryte)
Uppge kod: FOOD DIAGNOSTICS och betala:
Enkelrum: 1075:- (ord. pris 1275:), Dubbelrum: 1480:- (ord. pris 1680:-)

›› Om du vill ha mer information så kontaktar Jan-Erik
tel: 031-335 13 61, janerik@food-diagnostics.se